Årlig møte 2023

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 30. Jan 2023

Velkommen til håndballgruppas årlige møte for 2023

Sted : Klubbhuset  27. februar klokken 19:00

Eventuelle saker til årlig møte må sendes styret på epost: holmlia@ronhandball.no innen 20.februar

Agenda

1. Godkjenne de stemmeberettigede
2. Godkjenne innkallingen og sakslisten
3. Velge møteleder, sekretær samt 2 representanter til å underskrive protokollen
4. Behandle håndballgruppas årsmelding
5. Behandle håndballgruppas regnskap (før oversendelse til HSK hovedstyre for beslutning)
6. Behandle innkomne forslag og saker
7. Fastsette neste sesongs treningsavgift
8. Fastsette styrehonorar for styret 2023/2024
8. Vedta håndballgruppas budsjett for 2023
9. Foreta følgende valg:
a) Innstille leder (2 år) (før oversendelse til HSK hovedstyre for valg)
b) Styremedlemmer
 c) Valgkomité med minimum 2 medlemmer for neste årlige møte.Gøy med håndballturnering for de minste

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 15. Jan 2023

Lørdag spilte fire gutter fra håndballskolen aller første minihåndballturnering. Det var stor stas å spille mot andre lag, møte maskoten Kjell og å få medalje etter kampene. 

Turneringen heter Loppetassen og kampene ble spilt i Kjelsåshallen, der lag fra hele Oslo var representert. 

I minihåndball så telles det ikke mål, men guttene spilte fire gode kamper der de fikk praktisert det de har trent på. De fikk vist at de er helt på nivå med barn som spiller håndball i andre bydeler i Oslo.

Guttene trener sammen på håndballskolen i Holmlia sportsklubb. Håndballskolen er for første- og andreklassinger, og de trener i den lille hallen i Holmliahallen hver lørdag kl. 11. Tilbudet er for både gutter og jenter, og flere spillere er hjertelige velkommen!

På treningen er det en god del lek, men det trenes også på grunnleggende håndballteknikk som pasninger, stussing og skyting. Trenerne for håndballskolen er fra ungtrenerprosjektet i Holmlia sportsklubb.

Foto: Minihåndballguttene sammen med trener Tomas Shaw Bjerkestrand.Takk for det gamle og godt nyttår

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 31. Des 2022

Hei alle håndballvenner

Post-pandemiåret 2022 ble vel ikke helt som forventet, men vi kan gå inn mot et nytt år med gode forhåpninger på både det sportslige og sosiale plan. Vil få takke alle trenere, lagledere, publikum og alle andre ivrige ressurspersoner for nok en formidabel innsats for gruppa vår. Uten denne frivillige innsatsen hadde alt blitt særdeles vanskelig - TUSEN TUSEN TAKK.

Vi går inn i 2023 med litt positive følelser, gruppa har anskaffet nye drakter til lagene nå som hovedsponsor er byttet ut. De er ankommet klubben, og vi har et håp om å

 få delt draktsett ut i løpet av uke 1 til de respektive lagene. Det er to lag meldt på i flyball i februar, det blir en spennende fartsfylt og morsom opplevelse for G12 og J15, kanskje det gir mersmak til å teste beachhåndball til våren. Det gror godt i mellomsjiktet i gruppa, spesielt på guttesiden, men vi må også se at det er svak rekruttering blandt de aller yngste. Her håper vi å få gjort litt fremstøt med ta-med-en-venn på trening over på nyåret, spennende er det iallefall at vi stiller laf i Loppetassen i midten av januar med håndballskolens deltakere - HEIA HOLMLIA

Et lite skår i gleden er det jo at hallen nå både før jul og rett etter nyttår (5/1-9/1) er stengt grunnet vedlikehold, men forhåpentligvis vil da alt være i orden for resten av vårsesongen, fingra kryssa og alt det der.....


På vegne av styret i håndballgruppa ønskes et riktig godt nyttår!

Dag

Treningsavgift for sesongen 2022/23 kommer snart...

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 5. Okt 2022

Alle aktive medlemmer i håndballklubben skal betale treningsavgift for sesongen, årlig møte i gruppa fastsetter treningsavgiften som er differensiert på alder, slik er oppsettet for inneværende sesong:


Husk også medlemskap i klubben :)  det fikser du her


Treningsavgift inneværende sesong:

LagTreningsavgift
Håndballskolen
500,- kroner
J/G 8/9750,- kroner
J/G 10/11/121200,- kroner
J/G 13/14/15/16 og Junior1700,- kroner
Trimgruppe (old girls)sum kommer 
Nettvett – hva er greit og ikke?

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 4. Sep 2022

Norges Håndballforbund Region Øst informerer

I dag tar vi bilder og videoer oftere enn før, men det er mye vi må tenke over før vi tar opp kameraet. Det er alltid viktig å ha respekt for andre menneskers rett til personvern. Noe som er greit for en er ikke alltid greit for en annen. Andre kan ha særlige grunner for at de ikke ønsker å bli tatt bilde eller video av – for eksempel at de bor på hemmelig adresse.

Noen synes kanskje ikke det er greit at morsomme klipp blir delt, selv om andre synes det. Husk derfor alltid å spørre om lov før bildet/videoen tas og før det deles. Andre ting som er lurt å tenke over er at uønsket publisering og deling kan føre til erstatningsansvar og straffeansvar i henhold til personopplysningsloven og åndsverkloven. I tillegg er hovedregelen at det alltid skal innhentes samtykke fra de som kan identifiseres på bildene/videoene.

Hva da med muligheten til å filme enkeltklipp – enten til sin personlige minnebok, til lagets analyseformål, eller til deling av stoff fra lagets kontoer? Det enkle svaret på det er at anbefalingen om å innhente samtykke fra de som fotograferes/filmes gjelder selv om du ikke planlegger å dele innholdet i sosiale medier.

For oss i Norges Håndballforbund er det viktig at idretten tilhører alle og at alle føler seg inkludert. Derfor har vi laget en oversikt som det er lurt å ha i bakhodet før man deler innhold i diverse digitale kanaler. For når det først er delt, så er det offentlig uavhengig om det er publisert på en lukket gruppe eller ikke.

  1. En tommelfingerregel kan være at man tenker igjennom: Ville jeg selv syntes det var greit at bildet/videoen blir delt?
  2. Ikke ta bilder/video av folk som ikke vet om det, som ikke vil at du skal publisere, eller som kan synes bildet/videoen(e) er flaut. Husk å innhente samtykke før fotografering/filming, uansett om du tenker å publisere innholdet eller ikke.
  3. Ikke glem at det du publiserer på nettet, er synlig for alle, og at det ikke forsvinner fra det digitale universet. Det er veldig lett å ta et skjermbilde eller skjermvideo. 
  4. Vær bevisst på hvilke situasjoner det tas bilder eller video i. Ta aldri bilde/video av nakne personer eller lettkledde barn, og publiser ikke bilder av kroppsdeler som normalt er tildekket med minimum svømmeklær.
  5. Dersom et samtykke trekkes tilbake, må publiserte bilder og videoer slettes der de er lagret og delt.

Hvis det ønskes å kringkaste breddehåndballkamper, gjelder egne regler. MyGame eier rettigheten til streaming/opptak av alle breddekamper som sorterer under Norges Håndballforbunds serier og turneringer. Les mer om MyGame-avtalen her!

Under finner du flere nyttige linker om nettvett for klubber, foresatte og spillere:

Nye regler for strømming av breddehåndball

Last ned samtykkeerklæring for publisering av bilder og film

Idrettsforbundets retningslinjer for publisering av bilder og film av barn