Treningsavgift for sesongen 2022/23 kommer snart...

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 5. Okt 2022

Alle aktive medlemmer i håndballklubben skal betale treningsavgift for sesongen, årlig møte i gruppa fastsetter treningsavgiften som er differensiert på alder, slik er oppsettet for inneværende sesong:


Husk også medlemskap i klubben :)  det fikser du her


Treningsavgift inneværende sesong:

LagTreningsavgift
Håndballskolen
500,- kroner
J/G 8/9750,- kroner
J/G 10/11/121200,- kroner
J/G 13/14/15/16 og Junior1700,- kroner
Trimgruppe (old girls)sum kommer 
Nettvett – hva er greit og ikke?

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 4. Sep 2022

Norges Håndballforbund Region Øst informerer

I dag tar vi bilder og videoer oftere enn før, men det er mye vi må tenke over før vi tar opp kameraet. Det er alltid viktig å ha respekt for andre menneskers rett til personvern. Noe som er greit for en er ikke alltid greit for en annen. Andre kan ha særlige grunner for at de ikke ønsker å bli tatt bilde eller video av – for eksempel at de bor på hemmelig adresse.

Noen synes kanskje ikke det er greit at morsomme klipp blir delt, selv om andre synes det. Husk derfor alltid å spørre om lov før bildet/videoen tas og før det deles. Andre ting som er lurt å tenke over er at uønsket publisering og deling kan føre til erstatningsansvar og straffeansvar i henhold til personopplysningsloven og åndsverkloven. I tillegg er hovedregelen at det alltid skal innhentes samtykke fra de som kan identifiseres på bildene/videoene.

Hva da med muligheten til å filme enkeltklipp – enten til sin personlige minnebok, til lagets analyseformål, eller til deling av stoff fra lagets kontoer? Det enkle svaret på det er at anbefalingen om å innhente samtykke fra de som fotograferes/filmes gjelder selv om du ikke planlegger å dele innholdet i sosiale medier.

For oss i Norges Håndballforbund er det viktig at idretten tilhører alle og at alle føler seg inkludert. Derfor har vi laget en oversikt som det er lurt å ha i bakhodet før man deler innhold i diverse digitale kanaler. For når det først er delt, så er det offentlig uavhengig om det er publisert på en lukket gruppe eller ikke.

  1. En tommelfingerregel kan være at man tenker igjennom: Ville jeg selv syntes det var greit at bildet/videoen blir delt?
  2. Ikke ta bilder/video av folk som ikke vet om det, som ikke vil at du skal publisere, eller som kan synes bildet/videoen(e) er flaut. Husk å innhente samtykke før fotografering/filming, uansett om du tenker å publisere innholdet eller ikke.
  3. Ikke glem at det du publiserer på nettet, er synlig for alle, og at det ikke forsvinner fra det digitale universet. Det er veldig lett å ta et skjermbilde eller skjermvideo. 
  4. Vær bevisst på hvilke situasjoner det tas bilder eller video i. Ta aldri bilde/video av nakne personer eller lettkledde barn, og publiser ikke bilder av kroppsdeler som normalt er tildekket med minimum svømmeklær.
  5. Dersom et samtykke trekkes tilbake, må publiserte bilder og videoer slettes der de er lagret og delt.

Hvis det ønskes å kringkaste breddehåndballkamper, gjelder egne regler. MyGame eier rettigheten til streaming/opptak av alle breddekamper som sorterer under Norges Håndballforbunds serier og turneringer. Les mer om MyGame-avtalen her!

Under finner du flere nyttige linker om nettvett for klubber, foresatte og spillere:

Nye regler for strømming av breddehåndball

Last ned samtykkeerklæring for publisering av bilder og film

Idrettsforbundets retningslinjer for publisering av bilder og film av barn
Lyst til å spille håndball?

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 28. Aug 2022

Hva med å starte en eventyrlig reise?

Håndballgruppa søker nye medlemmer

Så om du har en håpefull i huset som er nysgjerrig på håndball, en som vil prøve seg igjen? Eller om du akkurat er innflyttet og leter etter en aktivitet. Uansett årsak så vil vi gjerne ønske deg velkommen til å teste ut håndball hos oss i Holmliahallen

For selv om vi kanskje ikke helt greier å lage eventyr, så kan vi iallefall skape en morsom reise med ball i hendene. Med flere trenere fra klubbens eget UngTrener-prosjekt, og dedikerte ressurspersoner rundt lagene gleder vi oss til å fylle opp hallen med nye ivrige ballkastere fra nærområdet.

Håndballgruppa stiller med baller til trening, men ta med egen vannflaske og innesko. Under finner du kontaktdata og treningstider til følgende aktive lag hos oss. De ser frem til å høre fra akkurat DEG:


Håndballskolen   Gutter/jenter 8/9   Gutter 10   Jenter 11   Jenter 12   Gutter 12   Jenter 15   Old-girls


Vi ses i hallen 

Holmlia Sportsklubb - Håndball
Sesongen 2022/23 er igang

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 28. Aug 2022

Da er vi igang med kamper!

Vi har da kommet igang med kamper for sesongen, og det ble tradisjonen tro cup som ble de første offisielle kampene. J15 tjuvstartet allerede fredag kveld med kamp i Hummelcup, det ble påfulgt av 2 nye kamper lørdag. Alt i nabolaget i Bjørnholthallen. Høyt nivå i klassen medførte 3 strake nederlag, men med kun en ukes tid med trening henges det ikke med hoder av den grunn. Utifra resultatene var det progresjon gjennom turneringen, og det blir spennende å følge med jentene i seriespillet i høst.

Helgens andre cupdeltager var G9 (denne gangen med rent guttelag) som skulle delta på Smaalenene Cup, første gang på kortbane. Rett etter ankomst ble laget bedt om å stille til kamp for å hjelpe arrangøren. Så da gjorde man det, ikke den ideelle oppladningen men hyggelig å få flyt i programmet. Det ble en fin formiddag med 4 kamper og sammensveising av spillere og foreldregruppe på Knapstad. Var håp om å møte litt "nye" lag, men ble litt kjente motstandere også denne gangen. En kompakt og fin turnering ble kronet med medaljer til spillerne.

Sist, men ikke minst, er også håndballskolen igang igjen. Under veiledning av UngTrenerne Tomas , Wiktoria og Yasmin blir det mye lek og moro med ball på lørdagene fremover. Plass til mange flere 1. og 2. klassinger fremover .


Vi ønsker lykke til med seriespillet som står for døren

Styret - HåndballgruppaOld girls-håndballen starter opp igjen...

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 22. Aug 2022

Tirsdag 11. okober fra kl. 20.30 - 22.00  drar vi i gang håndballtrening for old girl eller all girls, i Holmliahallen.


Dette er et uformelt lavterskeltibud til kvinner i alle aldre som vil ha en treningsøkt med håndball og hyggelig fellesskap.Vi holder på en times tid der opplegget som regel er: oppvarming, spill og avslutning med enkel styrketreningen. Noen av oss har spilt håndball tidligere, mens andre er nye. Alle er velkommen! I løpet av høsten kan vi bli enige om en form på treningen som passer for den gruppa vi nå blir.


For at det skal bli gøy er vi avhengig av at vi blir minst åtte, ti stykker på hver trening. Det aller beste er om vi er nærmere 20. Håper derfor å se deg i hallen på onsdag! Det er bare å møte opp med hallsko/joggesko og treningstøy.