Gøy med beachhåndball, også i øsende regn

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 12. Jun 2022

Det var kanskje ikke helt strandvær da Holmlia G2005/2006 spilte  Lillestrøm beachcup i helga. I øsende regn ble det tap med ett surt poeng for Frogner i kvartfinalen. Men det hadde ikke så mye å si så lenge gutta hadde det gøy.


Beachhåndball er en sport der man spiller håndball på en mindre bane i sand.

På veien til kvartfinalen fikk vi se både piruetter og flygere som i beachhåndball gir to poeng. Litt av poenget med beachhåndball er at det skal være akrobatisk og gøy. Imponerende innsats av gutta, som ikke hadde fått trent noe særlig på dette i forkant.

Foto Stine C. Bjerkestrand og Arnstein AndreassenKickoff sesongen 2022/2023 for trenere, lagledere og foreldre

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 2. Jun 2022


Mandag 5. september kl. 19 - 21 blir det kickoff på Klubbhuset for håndballsesongen 2022/2023.

På agendaen står blant annet:

  • Mål og verdier i Holmlia sportsklubb og håndballgruppa 
  • Presentasjon av styret
  • Presentasjon av lag, trenere og treningstider
  • Ungtrenerprosjektet
  • Dommerstatus
  • Arrangementer og dugnad
  • Rekruttering

Vel møtt!
Årets unge ildsjel - Nour Noureddine

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 2. Jun 2022

Ikke med så rent lite stolthet fikk vi beskjed at Region Øst hadde kåret vår egen Nour til årets unge ildsjel, og 1.juni var det duket for høytidlig utdeling i regi av regionen på Edderkoppen i sentrum.

Festmiddagen ble avbrutt av prisutdelinger, og først ute var prisen til Nour. Hele nominasjonsteksten ble lest opp, i tillegg til det å være både spiller, dommer og trener var det engasjementet i styreverv som ble utslagsgivende for tildelingen. I tillegg til et synlig bevis for prisen i form av diplom, ble det også delt ut en pengepris til videre arbeid for ungdommer i håndballgruppa her på Holmlia.  De kommer selvfølgelig til god nytte, og planleggingen med hva man kunne gjøre startet på toget hjem.

Dere har sikkert fått med seg at det er skrevet om saken både på regionens hjemmeside og i Nordstrands Blad

Vi er så stolte av deg Nour 

MEDLEMSKONTINGENTEN FOR 2022 ER SENDT UT

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 23. Mai 2022

Alle aktive i Holmlia Sportsklubb skal betale medlemskontingent til klubben.

Medlemskontingenten fastsettes av klubbens årsmøte og er for 2022:

  • kr 200 for aktive medlemmer
  • kr 100 for støttemedlemmer
  • kr 500 for familiemedlemskap (inntil 5 medlemmer, kr 100 pr medlem ut over 5)

Medlemskontingent sendes normalt ut i løpet av første kvartal til alle som er registrert som medlemmer i klubben. Deretter sendes kravet ut fortløpende til nyinnmeldte. Nye medlemmer som starter etter 1. august, betaler kr 100 for medlemskap det første året. Klubbens kasserer kan kontaktes på epost kasserer@holmliasport.no ved spørsmål knyttet til medlemskontingent.

Antall betalende medlemmer er grunnlaget for tildeling av kommunale tilskudd. Betalt medlemskontingent er derfor viktig for klubben.

Kravet sendes ut pr epost og betales via Min Idrett (sjekk handlevogn) - i MinIdrett kan også medlemsinformasjon kan vedlikeholdes. 
Håndballgruppa søker nye spillere!

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 17. Apr 2022

Hva med å starte en eventyrlig reise?

Håndballgruppa tilbyr gratis trening fra 2.mai og ut inneværende sesong (uke 18-24) hvor hvert lag kan ha forskjellig sluttdato. Tilbudet gjelder for barne- og ungdomstrinnet

Så om du har en håpefull i huset som er nysgjerrig på håndball, en som vil prøve seg igjen eller om du akkurat er innflyttet og leter etter en aktivitet. Uansett årsak så vil vi gjerne ønske deg velkommen til å teste ut håndball hos oss. 

For selv om vi kanskje ikke helt greier å lage eventyr, så kan vi iallefall skape en morsom reise med ball i henda. Med flere trenere fra klubbens eget UngTrener-prosjekt gleder vi oss til å fylle opp hallen med nye ivrige ballkastere fra nærområdet

Håndballgruppa stiller med baller til trening, men ta med egen vannflaske og innesko. Under finner du kontaktdata og treningstider til følgende aktive lag hos oss. De ser frem til å høre fra akkurat DEG:


Håndballskolen   Gutter/jenter 8/9   Jenter 10   Jenter 11   Gutter 12   Jenter 14


Vi ses i hallen 

Holmlia Sportsklubb - Håndball