Årlig møte 2023

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 30. Jan 2023

Velkommen til håndballgruppas årlige møte for 2023

Sted : Klubbhuset  27. februar klokken 19:00

Eventuelle saker til årlig møte må sendes styret på epost: holmlia@ronhandball.no innen 20.februar

Agenda

1. Godkjenne de stemmeberettigede
2. Godkjenne innkallingen og sakslisten
3. Velge møteleder, sekretær samt 2 representanter til å underskrive protokollen
4. Behandle håndballgruppas årsmelding
5. Behandle håndballgruppas regnskap (før oversendelse til HSK hovedstyre for beslutning)
6. Behandle innkomne forslag og saker
7. Fastsette neste sesongs treningsavgift
8. Fastsette styrehonorar for styret 2023/2024
8. Vedta håndballgruppas budsjett for 2023
9. Foreta følgende valg:
a) Innstille leder (2 år) (før oversendelse til HSK hovedstyre for valg)
b) Styremedlemmer
 c) Valgkomité med minimum 2 medlemmer for neste årlige møte.Gøy med håndballturnering for de minste

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 15. Jan 2023

Lørdag spilte fire gutter fra håndballskolen aller første minihåndballturnering. Det var stor stas å spille mot andre lag, møte maskoten Kjell og å få medalje etter kampene. 

Turneringen heter Loppetassen og kampene ble spilt i Kjelsåshallen, der lag fra hele Oslo var representert. 

I minihåndball så telles det ikke mål, men guttene spilte fire gode kamper der de fikk praktisert det de har trent på. De fikk vist at de er helt på nivå med barn som spiller håndball i andre bydeler i Oslo.

Guttene trener sammen på håndballskolen i Holmlia sportsklubb. Håndballskolen er for første- og andreklassinger, og de trener i den lille hallen i Holmliahallen hver lørdag kl. 11. Tilbudet er for både gutter og jenter, og flere spillere er hjertelige velkommen!

På treningen er det en god del lek, men det trenes også på grunnleggende håndballteknikk som pasninger, stussing og skyting. Trenerne for håndballskolen er fra ungtrenerprosjektet i Holmlia sportsklubb.

Foto: Minihåndballguttene sammen med trener Tomas Shaw Bjerkestrand.Takk for det gamle og godt nyttår

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 31. Des 2022

Hei alle håndballvenner

Post-pandemiåret 2022 ble vel ikke helt som forventet, men vi kan gå inn mot et nytt år med gode forhåpninger på både det sportslige og sosiale plan. Vil få takke alle trenere, lagledere, publikum og alle andre ivrige ressurspersoner for nok en formidabel innsats for gruppa vår. Uten denne frivillige innsatsen hadde alt blitt særdeles vanskelig - TUSEN TUSEN TAKK.

Vi går inn i 2023 med litt positive følelser, gruppa har anskaffet nye drakter til lagene nå som hovedsponsor er byttet ut. De er ankommet klubben, og vi har et håp om å

 få delt draktsett ut i løpet av uke 1 til de respektive lagene. Det er to lag meldt på i flyball i februar, det blir en spennende fartsfylt og morsom opplevelse for G12 og J15, kanskje det gir mersmak til å teste beachhåndball til våren. Det gror godt i mellomsjiktet i gruppa, spesielt på guttesiden, men vi må også se at det er svak rekruttering blandt de aller yngste. Her håper vi å få gjort litt fremstøt med ta-med-en-venn på trening over på nyåret, spennende er det iallefall at vi stiller laf i Loppetassen i midten av januar med håndballskolens deltakere - HEIA HOLMLIA

Et lite skår i gleden er det jo at hallen nå både før jul og rett etter nyttår (5/1-9/1) er stengt grunnet vedlikehold, men forhåpentligvis vil da alt være i orden for resten av vårsesongen, fingra kryssa og alt det der.....


På vegne av styret i håndballgruppa ønskes et riktig godt nyttår!

Dag

Treningsavgift for sesongen 2022/23 kommer snart...

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 5. Okt 2022

Alle aktive medlemmer i håndballklubben skal betale treningsavgift for sesongen, årlig møte i gruppa fastsetter treningsavgiften som er differensiert på alder, slik er oppsettet for inneværende sesong:


Husk også medlemskap i klubben :)  det fikser du her


Treningsavgift inneværende sesong:

LagTreningsavgift
Håndballskolen
500,- kroner
J/G 8/9750,- kroner
J/G 10/11/121200,- kroner
J/G 13/14/15/16 og Junior1700,- kroner
Trimgruppe (old girls)sum kommer 
Lyst til å spille håndball?

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 28. Aug 2022

Hva med å starte en eventyrlig reise?

Håndballgruppa søker nye medlemmer

Så om du har en håpefull i huset som er nysgjerrig på håndball, en som vil prøve seg igjen? Eller om du akkurat er innflyttet og leter etter en aktivitet. Uansett årsak så vil vi gjerne ønske deg velkommen til å teste ut håndball hos oss i Holmliahallen

For selv om vi kanskje ikke helt greier å lage eventyr, så kan vi iallefall skape en morsom reise med ball i hendene. Med flere trenere fra klubbens eget UngTrener-prosjekt, og dedikerte ressurspersoner rundt lagene gleder vi oss til å fylle opp hallen med nye ivrige ballkastere fra nærområdet.

Håndballgruppa stiller med baller til trening, men ta med egen vannflaske og innesko. Under finner du kontaktdata og treningstider til følgende aktive lag hos oss. De ser frem til å høre fra akkurat DEG:


Håndballskolen   Gutter/jenter 8/9   Gutter 10   Jenter 11   Jenter 12   Gutter 12   Jenter 15   Old-girls


Vi ses i hallen 

Holmlia Sportsklubb - Håndball