Håndballåret 2023 startet med seier!

Postet av Jenter 13 (2010/2011) den 7. Jan 2023

Det var vi på J12 som startet håndballåret 2023, det var bortekamp på Romsås som stod på programmet. Det ble en flott start på kampen, og vi gikk opp i en 2måls-ledelsestart tidlig i kampen. Så fulgte en lang periode uten mål til hverken oss eller motstanderne før vi fikk inn et par mål til før pausen. Hjemmelaget hadde rukket å score 2 også, men vi ledet til pause med 4-2.

Romsås startet best i 2.omgang og scoret det første målet, etter 10 minutter tok trenerne timeout og fikk justert spillet litt. Det gav umiddelbart resultat og vi kunne  sakte men sikkert øke vår ledelse til 4 mål. På høstsesongen har vi dabbet litt av i sluttfasen av omgangene, så det var ekstra morsomt idag at vi avsluttet de siste minuttene med 3-o og tilslutt kunne juble for seier. Vi gleder oss allerede til neste runde, da spiller vi dobbelkamp på hjemmebane. Kom gjerne å se og hei på oss 22,januar i Holmliahallen: