Sesongen 2022/23 er igang

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 28. Aug 2022

Da er vi igang med kamper!

Vi har da kommet igang med kamper for sesongen, og det ble tradisjonen tro cup som ble de første offisielle kampene. J15 tjuvstartet allerede fredag kveld med kamp i Hummelcup, det ble påfulgt av 2 nye kamper lørdag. Alt i nabolaget i Bjørnholthallen. Høyt nivå i klassen medførte 3 strake nederlag, men med kun en ukes tid med trening henges det ikke med hoder av den grunn. Utifra resultatene var det progresjon gjennom turneringen, og det blir spennende å følge med jentene i seriespillet i høst.

Helgens andre cupdeltager var G9 (denne gangen med rent guttelag) som skulle delta på Smaalenene Cup, første gang på kortbane. Rett etter ankomst ble laget bedt om å stille til kamp for å hjelpe arrangøren. Så da gjorde man det, ikke den ideelle oppladningen men hyggelig å få flyt i programmet. Det ble en fin formiddag med 4 kamper og sammensveising av spillere og foreldregruppe på Knapstad. Var håp om å møte litt "nye" lag, men ble litt kjente motstandere også denne gangen. En kompakt og fin turnering ble kronet med medaljer til spillerne.

Sist, men ikke minst, er også håndballskolen igang igjen. Under veiledning av UngTrenerne Tomas , Wiktoria og Yasmin blir det mye lek og moro med ball på lørdagene fremover. Plass til mange flere 1. og 2. klassinger fremover .