Lag i solnedgang - Olavscupen 2018

Postet av Jenter Junior den 7. Mai 2018

Ikke vet jeg om jentene var inspirert av mesterverket "Elg i solnedgang" når de tok lagbilde i helgen, men jeg finner at "Laget i solnedgang" er et mye bedre bilde enn den gamle klassikeren vi alle kjenner. Dere får bedømme selv...

Vi hadde tidlig besluttet at vi skulle bo på hytte denne gangen, og jubelen ble stor da vi utvidet til to overnattinger. Vår første kamp på lørdag skulle starte alerede 08:00, og da ble fredagsavreise fra Holmlia den beste løsningen. På fredag kveld fikk vi flyttet den tidlige kampen til 10:02, så vi slapp å vekke hanen på veien til hallen. Det ble rominndeling, utpakking og skravling og skråling før kveldsmaten ble inntatt.

Ettersom kampen ble senere enn først antatt rakk vi frokosten på hytta før avreise til Sarpsborg, første motstander var Halden. Det ble fort klart at våre motstandere var en klasse bedre enn oss, og et klart tap ble notert. Da var det bare å få i seg litt frukt og forberede seg til kamp to mot Brandval. Her var lagene mer jevne og tiltross for et klart tap til var det oppløftende spill og ikke minst avsluttet jentene kampen flott de siste minuttene. Dette gav oss en liten opptur med tanke på neste kampdag. Jentene fikk dusjet og ordnet seg før vi tok oss en tur på kjøpesenter for lørdagsgodis, middagsinnkjøp med mer. Vel tilbake til hytta laget jentene middag, og alle sammen bidro til at det ble en hyggelig kveld rundt matbordet. Kvelden ble avsluttet med brettspillet Ryktet går.

Søndagen var det litt tidligere kampstart, og noen selvforskylte trøtte fjes på morningen. Dog kom vi da oss avgårde nogenlunde til rett tid, pakket og klare til kamp. Sarpsborg var motstander, og førsteomgangen mot Østfoldlaget ble vår beste prestasjon denne turneringen, Sarpsborg ledet knapt til pause men rykket fra i 2.omgang til en komfortabel seier. Tapet til tross ble det en kamp til, B-finale mot Brandval. B-finalen ble en jevn og spenndende affære, men det ble tilslutt motstander Branvald som trakk det lengste strået med en 2-målsseier. Jentene jublet og var fornøyd med presentasjonene de gjorde, det står respekt av at man kan glede seg over gode prestasjoner og ikke bare resultat. Treneren er iallefall stolt av de!

Stor takk til Henriette, Renee, Margrete og Wenche som bidro til at vi fikk en flott cuphelg sammen både på hytta og i hallen, men størst takk går til alle jentene våre som gjorde turen til en positiv og flott opplevelse.


Trener'n - Dag


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.