Treninger for sesongen 2021/22 blir torsdager

Postet av Gutter/jenter 10 (2013/14) den 8. Okt 2021

Gutter 8/9 - sesongen 2021/22

Starten på årgangens håndballeventyr har vært utfordrende og preget av mye avlysninger samt alternativ aktivitet. Så gledelig å endelig møtes tll treninger innendørs på torsdager i lillehallen. Det fokuseres på glede og entusiamsme rundt det å være med på laget, og å lære kast og mottak. For ordens skyld er opplegget for de født i 2012 og 2013. Håndballgruppa låner ut baller under trening, men ta med innesko og egen vannflaske til treningsøkten.

Heldigvis er det plass til flere, mange flere faktisk. Ingenting er bedre enn om vi kan fylle opp hallen med ivrige ballkastere, trygt veiledet av trener oppfostret i egen klubb. Det koster ikke noe å prøve seg noen ganger, så terskelen er lav for å teste ut en ny aktivitet nå på høsten. Vi håper å se mange flere kommende håndballstjerner i hallen fremover.

Trening torsdager i lillehallen 18:00 - 18:45

Ta kontakt med oss om dere har spørsmål eller lurer på praktiske ting vedrørende laget. Om den håpefulle er litt eldre eller yngre, så sjekk hjemmesiden vår tilbud i andre alderstrinn. Vi ses i hallen


Bli med da vel :)

Trenerteamet Håndballskolen

Katrina & Henriette