Treninger 2018/19

Postet av Jenter 10 (2010) den 23. Aug 2018

Denne sesongen vil Holmlia Håndball tilby 2009-jentene (J9) et forbedret og mer fleksibelt treningstilbud.

Flere av jentene  deltar på andre typer aktiviteter og vi vil derfor legge til rette for å kombinere aktiviteter slik at hver enkelt spiller utvikler håndballferdighetene sine best mulig. J9-jentene har hele tiden hevdet seg godt i kamper mot andre lag. Sesongen som nå starter er siste år på liten bane og vi må bruke dette året til å forberede jentene ferdighetsmessig til å spille på stor bane om ett år.

Denne sesongen skal J9 samarbeide med både J8 (Henning og Helene Eisold) og J10 (Christina Valdes). Tanken er at jentene deltar enten tirsdager eller onsdager etter hva som passer best i forhold til andre aktiviteter/ferdighetsnivå, og så er man sammen på fellestreningen torsdager.

Tirsdager kl. 18.00 - 19.30 sammen med J10. Første 30 min utendørs/i korridoren. Neste 60 min i stor hall med fokus på spilling på stor bane. Ukens tøffeste trening.

Onsdager kl. 18.00 - 1900 sammen med J8 i den lille hallen. Fokus på å utvikle/forbedre basis ferdigheter slik at det blir mest mulig moro å spille håndball. Spilling på liten bane.

Torsdager kl. 1730 - 1830 alle i J9 og J10 trener sammen i den lille hallen. Moderat intensitet.

Opplegget er basert på at jentene trener håndball to ganger i uken. Tirsdag eller onsdag avhengig av ferdighetsnivå + fellestreningen torsdag. Jenter som bare trener torsdager vil kunne  få problemer med å henge med utover sesongen siden de andre da trener to ganger i uken. Det er greit å trene bare onsdager hvis barnet har mye å gjøre og handball ikke har første prioritet dette året. 

Ta gjerne direkte kontakt med Christina om du ønsker å en prat om tirsdags- eller onsdagstreningen er riktig for ditt barn, hvis dette ikke er gitt på grunn av andre aktiviteter.

Vi kan gjerne sette opp et foreldremøte om det er noen som ønsker å diskutere opplegget nærmere. Send meg i så fall en melding. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.