Oppsummering av sesongen for J06

Postet av Jenter 12 (2006) den 10. Mai 2016

Jentene har hatt en supersesong!

Det er spilt mange kamper i serie, minirunder og cup. Totalt spilte vi 33 kamper i årets sesong (cup og serie), av disse er 23 seier 3 uavgjort 7 tap (minirundekampene ikke med i tellingen).

Vi lærer under både seier og tap. Det viktigste er etter hver kamp å ta med seg de beste prestasjoner og det positive etter kamper - alltid!. Det vi skal vi bedre på øver vi på trening. Vi vinner som et lag og lærer som et lag!

The goal is not to be perfect by the end. The goal is to be better today and become perfect by the end!

Resultatene fra årets sesong forteller også meg som trener at vi jobber riktig i forhold til treningsplanen og lagets visjon som er: Flest mulig, lengst mulig og best mulig - sammen!Fortsetter utviklingen av jentene kan dette laget gi oss mange gleder i årene som kommer - Gleder meg til fortsettelsen.

Håper også at flere har lyst å begynne med håndball og bli en del av vårt team.


Til slutt vil jeg takke alle foreldre og familie som stiller opp for laget, uten dere er det vanskelig å få til ovennevnte. Håper å se dere leeenge i hallen og støtte laget.

Det er lettere å være trener også når man har en god lagleder og foreldrekontakt - Takk Are og Jon Albert for all støtte og hjelp med laget.Flest mulig, lengst mulig og best mulig - sammen!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.