Sesongen 16/17 er i gang for J06

Postet av Jenter 12 (2006) den 3. Okt 2016

Ny sesong er i gang og vi spilte våre 2 første kamper på Holmliahallen. Begge endte med seier, viktigst er at vi fortsetter med å jobber etter 1 av våre mål som er "det vi gjør på trening prøver vi på kamp", det gir resultater og jentene viser god utvikling.

Laget har i dag 17 jenter og 3 nye er på prøve om håndball er noe som dem kan like. Vi har i dag meldt på 1 serielag. Blir vi over 20 spillere kommer vi til å melde på 1 lag til i serien.

I tillegg til seriespill kommer vi til å delta på 3 cuper Oppsal Jr cup (før sesong start), Julecupen (Langhus) og Olavscupen som er en overnattingscup.

Vi er også invitert til andre turneringer og i år som i fjor så vurderer vi hva vi deltar på utover cup og serie, har vi mange som vil spille ekstra så gjør vi det.I tillegg til trening i hall der vi trener på håndballferdigheter og skadeforebyggende, vil vi i år som tidligere ha alternative treninger. Vi skal trene på trampolineparken, klatring og foreldre kommer til å bidra med sin kunnskap og holde treninger med tema: styrke, kondisjon og bryting. Dette blir bra!

Vi kommer til å dra sammen på grundigliga kamper og i år som i fjor vil 4 spillere få i premie å delta på Håndballuka. Her blir spillerne trent av eliteseriespillere i 2 timer og får ball, t-skjorte og gratis billetter til kamp - dette er stas hvert år.


Håndballuka 2016


Foreldremøte har også blitt avholdt i klubbhuset der Tirill Mørk deltok og snakket om tilbakemeldingskultur og forventninger både til trener, spillere og foreldre.

Et engasjerende møte der vi fikk gode tips på hvordan kommunisere slik at budskapet blir best mulig formidlet og mottat.

Vi fikk skryt av Tirill for at laget har en god plan med mål, verdier, treningsrutiner og planlegging. Samt at foreldregruppen er meget god og støttende.


Viktig å huske at vi voksne er rollemodeller og som jeg sier: "Dine handlinger vises i din spillers/barns holdninger!"


Har du en jente som kunne tenke seg å spille håndball og er født i 2006? velkommen til våre treninger. Tirsdag 1700-1830 (storhallen) og fredag 1630-1800 (lillehallen).


Ønsker alle en god høstferie!!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.