Lysvandring 2017

Postet av Jenter Junior den 20. Sep 2017

Lysvandringen i fjor var så vellykket at vi ønsket å gjenta det i år, og spesielt hyggelig var det å ha med en helt ny jente på turen rundt Hvervenbukta. Lysvandring er et flott arrangement i bydelens regi, og etter litt lett underholdning og taler ved scenen i Hvervenbukta kom vi oss avgårde....eller i alle fall når de som måtte i kiosken var ferdig med å handle inn proviant. Det var litt lyst enda ved oppstart av rundturen, men med mye mennesker og kødannelse ble det raskt litt mørkere. Mørket er velkomment på en lysvandring, og mange flotte instalasjoner og farger kunne beskues på rundturen vår. At det også var mange stands med informasjon fra lag og organisasjoner i bydelen er jo et ekstra pluss, og innimellom kunne man både få seg en både no mat eller godteri. Jentene holdt seg stort sett samlet gjennom hele løypa, og vi endte tilslutt tilbake i Hvervenbukta hvor det ble satt ut ønskelys på sjøen. Så gjenstod hjemturen for oss, og vi fikk organisert skyss hjem for de fleste med bil. Ser ut til at dette kan bli en hyggelig tradisjon for oss på J04.


Takk til Eline, Ellen, Katrina, Maren, Nour, Shukri, Sunniva og Tara som tok med seg trener'n på tur.
Sesongen igang - Smaalenene Cup 2017

Postet av Jenter Junior den 27. Aug 2017

Smaalenen Cup 2017


Sommeren er snart på hell og det er bareto uker til første seriekamp, ettersom hallen fremdeles er stengt passet det ypperlig med en turnering nå.Både for å treffe igjen håndballvenner og for å få igang kondisjon og kastarmen. Det ble hele tre dager med kamper for jentene og det var en sliten gjeng som kom tilbake fra Indre Østfold på søndag.


I gruppespillet møtte vi Råde, Ørje,Skiptvet 2 og Tindlund 2, det var lett og se at vi bare hadde en trening i beina når vi entret banen på fredag kveld. Men flott innsats tiltross endte det med tapi første kamp mot Råde. Lørdagen bød på to kamper,og i første oppgjør møtte vi Ørje som tilslutt ble gruppevinner,vi måtte se oss slått også denne gangen. Dog fikk vi uvant støtte fra tribunen av trenerns kusiner med familer. Hyggelig med litt ekstra heiarop for Holmlia. Til lørdagens andre kamp forflyttet vi oss fra Askim til Spydeberg, motstander var Skiptvet 2. Her fikk jentene et lite overtak i første omgang, og fortsatte med godt spill også i andre omgang. Det var jevntlenge,men på siste halvdel av andreomgang fikk jentene inn mål,mens motstanderen ikke klaret overlsite vår keeper. Det hele endte med seier og "We are the champions" i bilen hjem. Søndagens første kamp ble den dårligste, lite stemte og jentene virket tafatte og slitne. Klart tap mot Tindlund 2. Dog hadde vi ikke så mye tid til å reflektere over dette, da vi med en seier i gruppespillet var klare for kvartfinale. Videre til neste hall og ny kamp. På motsatt banehalvdel stod HK Trøgstad-97 2. Det var en jevn start på kampen, men etter hvert i omgangen dro Trøgstad litt ifra. det ble tilfellet i andre omgang,og mens våre jenter slet med å sette sjansene de fikk gjorde motstanderen mål jevnt og trutt. Dog var det en oppløftende kvartfinale selv om resultatet ikke gikk i vår favør.


Alt i altt ble det en vellykketsesongstart for J04, og det er mange positive opplevelser å ta med seg videre frem mot seriestart. Vi passer også på å takke Hanne som kom å var med oss på laglederbenken, og til farmor som tok i mot alle jentene til lunsj på lørdag. Selvfølgelig også stor takk til de foreldrene som kjørte oss til og fra.


Vi gleder oss til fortsettelsen

Dag og Margrete


Sommerferie og farvel til Thea

Postet av Jenter Junior den 20. Jun 2017

Da var siste treningsøkt unnagjort, og en liten oppsummering av sesongen er på sin plass. Da er 10 måneder med håndballek og moro over for denne gang. Jentenes ferdigheter er økende, og konturene av LAGET er lett å se. Forsvar- og målvaktspill har vært supert gjennom hele sesongen, og det er nok i angrepsspillet vi må ta nye steg neste sesong.

Trenigsfremmøtet har vært på 90% eller mer for flesteparten, og standardoppmæte på treningsøktene var 12 jenter. Dog har vi vært 16 faste som har deltatt på treninger gjennom sesongen, og vi håper på like mange er med når vi setter igang igjen i august. Nye fjes er selvfølgelig også velkommen til oss på J04.

Det er en fin spillergruppe, og selvom pubertetshormonene herjer litt i blandt så har vi det stort sett moro sammen på trening, kamp og turnering. Vi har deltatt i seriespill, Olavscupen og hatt to treningskamper mot Hauketo i samarbeid med J05. I tillegg stilte noen mammaer opp til avslutnigskamp sammen med jentene.

Tiden er jo kommet for litt forandring for spillergruppa, man tar steget over i tenårene, snart venter ungdomsskolen og vi må ta farvel med Thea som flytter over sommeren. Vi passet på at hun fikk dronningplassen hun fortjener, vi kommer til å savne deg......


Så gjenstår det å ønske en god sommer fra J04, og velmøtt til ny sesong i august :-)

Dag Roger og Margrete