Lysvandring 2018 - tradisjon oppstår

Postet av Jenter Junior den 18. Sep 2018

En hyggelig tradisjon er i ferd med å oppstå, og det var 13 glade jenter som møtte opp for å bli med på rundturen i Hvevenbukta i kveld. Ryktene sier at noen tok to - 2 - runder rundt, sånt gleder et trenerhjerte, men først og fremst gleder jeg meg over aat jentene stiller opp på turen. det å gjøre slike enkle ting sammen er en viktig del av samholdet og vennskapet som danner grunnlaget for et LAG. På et eller annet mirakuløst vis var også sportslig leder Stine i omegn idag, og hun fikk gleden av å bli med på rusleturen rundt til de forskjellige postene. Etter at jentene hadde samlet seg og de obligatoriske tingene fra scenen var ferdig kunne gåturen starte, trener'ns formaning om å holde seg mest mulig samlet sprakk kjapt da noen var veeeeldig sultne og måtte ha pølse på andre post. Andre igjen var opptatt av andre ting og tuslet videre mens mørket sakte begynnte å senke seg. Uansett ble det en fin tur rundt stien hvor både kulturelle innslag og foreningers presentasjoner gir en flott ramme. Ettersom turen skred frem og jentegjengen sprakk opp i mindre konstelasjoner, kunne vi voksne prate i vissheten om at jentne greier seg sjøl. Vel tilbake til utgangspunktet ble det underholdning og sjøsetting av ønskelys. De to tøffeste tok av seg sko og sokker for å vasse et stykke uti for at lyktene skulle få en fin reise, men de oppnådde bare å bli våte og kalde på føttene. Pålandsvinden var for sterk, men kudos til Inga og Simone for forsøket. Så ble det litt Bollywooddans og brasiliansk capoeiro, før det hele ble avsluttet med flammesjonglering på stranda. Jeg koste meg på tur og retter stor takk til J14 og Stine for selskapet.


Blir nok gjentagelse neste år - trener'n Dag


Hjem med pokal - Smaalenene Cup 2018

Postet av Jenter Junior den 26. Aug 2018

Smaalenene Cup 2018


Sesongen har da helt og holdent tatt til og som i fjor valgte vi Smaalenene Cup som en oppstart, med bare 3 treninger i beina + håndballakademiet for de fleste var vi spente på hvordan det ville gå. Virkelighetssjekken kom fort, og etter at først ett og så to lag i vår pulje måtte trekke seg ble vi stående igjen med to motstandere. Reistad og Askim.

VI fikk organisert så våre to kamper puljekamper ble spilt på lørdag ettermiddag/kveld, vi røyk på to solilde tap mot sterke motstandere. Litt sykdom og småskader la også en liten demper på kvelden, men det var fint å få spilt mot motstandere på et høyere nivå. Det legger listen litt for hvor vi ønsker og komme og at vi har noe å strekke oss etter. Puljens tredjeplass ble vår og det var mulighet for både A- og B-sluttspill

Det ble etter de siste kampene på morgenen søndag klart at det ble B-sluttspill for jentene, og ikke nok med det. Det ble finale! En til av jente måtte ut med sykdom før avreise, men det satt ingen demper for finalejentene som var klare for kamp. Selve finalen startet jevnt, og vi tok sågar ledelesen tidlig i første omgang. Dessverre ble det litt mye margin imot resten av omgangen, og til pause lå vi klart bak våre motstandere fra Øssia (Østsiden for de uinnvidde). & mål bak til pause ble sakte men sikkert mindre utover i andre omgang, men det ble tilslutt våre motstandere fra Østfold som stakk av med seieren. Sluttresultat 10-7 som tilsier vi vant andreomgangen. Mange gode kombinasjoner og flotte prestasjoner av jentene våre. En stolt Simone, som var dagens kaptein, fikk ta imot premien for 2.plass i årets B-sluttspill for Jenter14 nivå 2. Trener'n er stolt, og det kan dere være også. Det er flotte jenter med godt humør, gode relasjoner og ikke minst kan glede seg over annet enn bare resultat. Prestasjonene idag var mange og gode, og tror de tok 197893 bilder av krystallpokalen vi fikk.

Takk for innsatsen jenter - trener'n er stolt av dere! 

......og hvor setter vi POKALEN formann Beitveit?

Deltagene spillere, og sølvmedaljevinnere : Nora,Simone, Inga, Shukri, Maren, Margrethe, Sunniva, Nour, Constanza, Katrina, Ellen

Lag i solnedgang - Olavscupen 2018

Postet av Jenter Junior den 7. Mai 2018

Ikke vet jeg om jentene var inspirert av mesterverket "Elg i solnedgang" når de tok lagbilde i helgen, men jeg finner at "Laget i solnedgang" er et mye bedre bilde enn den gamle klassikeren vi alle kjenner. Dere får bedømme selv...

Vi hadde tidlig besluttet at vi skulle bo på hytte denne gangen, og jubelen ble stor da vi utvidet til to overnattinger. Vår første kamp på lørdag skulle starte alerede 08:00, og da ble fredagsavreise fra Holmlia den beste løsningen. På fredag kveld fikk vi flyttet den tidlige kampen til 10:02, så vi slapp å vekke hanen på veien til hallen. Det ble rominndeling, utpakking og skravling og skråling før kveldsmaten ble inntatt.

Ettersom kampen ble senere enn først antatt rakk vi frokosten på hytta før avreise til Sarpsborg, første motstander var Halden. Det ble fort klart at våre motstandere var en klasse bedre enn oss, og et klart tap ble notert. Da var det bare å få i seg litt frukt og forberede seg til kamp to mot Brandval. Her var lagene mer jevne og tiltross for et klart tap til var det oppløftende spill og ikke minst avsluttet jentene kampen flott de siste minuttene. Dette gav oss en liten opptur med tanke på neste kampdag. Jentene fikk dusjet og ordnet seg før vi tok oss en tur på kjøpesenter for lørdagsgodis, middagsinnkjøp med mer. Vel tilbake til hytta laget jentene middag, og alle sammen bidro til at det ble en hyggelig kveld rundt matbordet. Kvelden ble avsluttet med brettspillet Ryktet går.

Søndagen var det litt tidligere kampstart, og noen selvforskylte trøtte fjes på morningen. Dog kom vi da oss avgårde nogenlunde til rett tid, pakket og klare til kamp. Sarpsborg var motstander, og førsteomgangen mot Østfoldlaget ble vår beste prestasjon denne turneringen, Sarpsborg ledet knapt til pause men rykket fra i 2.omgang til en komfortabel seier. Tapet til tross ble det en kamp til, B-finale mot Brandval. B-finalen ble en jevn og spenndende affære, men det ble tilslutt motstander Branvald som trakk det lengste strået med en 2-målsseier. Jentene jublet og var fornøyd med presentasjonene de gjorde, det står respekt av at man kan glede seg over gode prestasjoner og ikke bare resultat. Treneren er iallefall stolt av de!

Stor takk til Henriette, Renee, Margrete og Wenche som bidro til at vi fikk en flott cuphelg sammen både på hytta og i hallen, men størst takk går til alle jentene våre som gjorde turen til en positiv og flott opplevelse.


Trener'n - Dag
KURS - DOMMER BARNEHÅNDBALL

Postet av Jenter Junior den 7. Apr 2018

Dommer barnehåndball

I samarbeid med Hauketo har J13 gjennomført dommerkurs, Hauketo stilte Prinsdalshallen til disposisjon to kvelder slik at kurset kunne gjennomføres lokalt. 16 håpefulle, spente og litt nervøse jenter hadde meldt seg på. 100% oppmøte og 100% gjennomførte de to kursdagene. Tom var en morsom og lærevillig instruktør, som geleidet jentene gjennom både teori og praksis i løpet av de to kveldene kurset varte. Takk til de foreldrene som stilte opp på kjøreoppdrag til og fra Prinsdalshallene så jentene fikk vært med.

Vi gratulerer disse jentene hos oss for gjennomført kurs, de kan nå dømme i de laveste aldersklassene: 

  • Tara
  • Sabah
  • Maya
  • Shukri
  • Katrina
  • Ellen
  • Sunniva
  • Eline
  • Maren
  • Nour

Trener'n er stolt - tipp topp tommel opp!

Fløyte og gult kort
Arbeidsverktøy for nye dommere