Sommerferie og farvel til Thea

Postet av Jenter Junior den 20. Jun 2017

Da var siste treningsøkt unnagjort, og en liten oppsummering av sesongen er på sin plass. Da er 10 måneder med håndballek og moro over for denne gang. Jentenes ferdigheter er økende, og konturene av LAGET er lett å se. Forsvar- og målvaktspill har vært supert gjennom hele sesongen, og det er nok i angrepsspillet vi må ta nye steg neste sesong.

Trenigsfremmøtet har vært på 90% eller mer for flesteparten, og standardoppmæte på treningsøktene var 12 jenter. Dog har vi vært 16 faste som har deltatt på treninger gjennom sesongen, og vi håper på like mange er med når vi setter igang igjen i august. Nye fjes er selvfølgelig også velkommen til oss på J04.

Det er en fin spillergruppe, og selvom pubertetshormonene herjer litt i blandt så har vi det stort sett moro sammen på trening, kamp og turnering. Vi har deltatt i seriespill, Olavscupen og hatt to treningskamper mot Hauketo i samarbeid med J05. I tillegg stilte noen mammaer opp til avslutnigskamp sammen med jentene.

Tiden er jo kommet for litt forandring for spillergruppa, man tar steget over i tenårene, snart venter ungdomsskolen og vi må ta farvel med Thea som flytter over sommeren. Vi passet på at hun fikk dronningplassen hun fortjener, vi kommer til å savne deg......


Så gjenstår det å ønske en god sommer fra J04, og velmøtt til ny sesong i august :-)

Dag Roger og Margrete


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.