Sesongen igang - Smaalenene Cup 2017

Postet av Jenter Junior den 27. Aug 2017

Smaalenen Cup 2017


Sommeren er snart på hell og det er bareto uker til første seriekamp, ettersom hallen fremdeles er stengt passet det ypperlig med en turnering nå.Både for å treffe igjen håndballvenner og for å få igang kondisjon og kastarmen. Det ble hele tre dager med kamper for jentene og det var en sliten gjeng som kom tilbake fra Indre Østfold på søndag.


I gruppespillet møtte vi Råde, Ørje,Skiptvet 2 og Tindlund 2, det var lett og se at vi bare hadde en trening i beina når vi entret banen på fredag kveld. Men flott innsats tiltross endte det med tapi første kamp mot Råde. Lørdagen bød på to kamper,og i første oppgjør møtte vi Ørje som tilslutt ble gruppevinner,vi måtte se oss slått også denne gangen. Dog fikk vi uvant støtte fra tribunen av trenerns kusiner med familer. Hyggelig med litt ekstra heiarop for Holmlia. Til lørdagens andre kamp forflyttet vi oss fra Askim til Spydeberg, motstander var Skiptvet 2. Her fikk jentene et lite overtak i første omgang, og fortsatte med godt spill også i andre omgang. Det var jevntlenge,men på siste halvdel av andreomgang fikk jentene inn mål,mens motstanderen ikke klaret overlsite vår keeper. Det hele endte med seier og "We are the champions" i bilen hjem. Søndagens første kamp ble den dårligste, lite stemte og jentene virket tafatte og slitne. Klart tap mot Tindlund 2. Dog hadde vi ikke så mye tid til å reflektere over dette, da vi med en seier i gruppespillet var klare for kvartfinale. Videre til neste hall og ny kamp. På motsatt banehalvdel stod HK Trøgstad-97 2. Det var en jevn start på kampen, men etter hvert i omgangen dro Trøgstad litt ifra. det ble tilfellet i andre omgang,og mens våre jenter slet med å sette sjansene de fikk gjorde motstanderen mål jevnt og trutt. Dog var det en oppløftende kvartfinale selv om resultatet ikke gikk i vår favør.


Alt i altt ble det en vellykketsesongstart for J04, og det er mange positive opplevelser å ta med seg videre frem mot seriestart. Vi passer også på å takke Hanne som kom å var med oss på laglederbenken, og til farmor som tok i mot alle jentene til lunsj på lørdag. Selvfølgelig også stor takk til de foreldrene som kjørte oss til og fra.


Vi gleder oss til fortsettelsen

Dag og Margrete
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.