Lyst til å spille håndball?

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 28. Aug 2022

Hva med å starte en eventyrlig reise?

Håndballgruppa søker nye medlemmer

Så om du har en håpefull i huset som er nysgjerrig på håndball, en som vil prøve seg igjen? Eller om du akkurat er innflyttet og leter etter en aktivitet. Uansett årsak så vil vi gjerne ønske deg velkommen til å teste ut håndball hos oss i Holmliahallen

For selv om vi kanskje ikke helt greier å lage eventyr, så kan vi iallefall skape en morsom reise med ball i hendene. Med flere trenere fra klubbens eget UngTrener-prosjekt, og dedikerte ressurspersoner rundt lagene gleder vi oss til å fylle opp hallen med nye ivrige ballkastere fra nærområdet.

Håndballgruppa stiller med baller til trening, men ta med egen vannflaske og innesko. Under finner du kontaktdata og treningstider til følgende aktive lag hos oss. De ser frem til å høre fra akkurat DEG:


Håndballskolen   Gutter/jenter 8/9   Gutter 10   Jenter 11   Jenter 12   Gutter 12   Jenter 15   Old-girls


Vi ses i hallen 

Holmlia Sportsklubb - Håndball
Sesongen 2022/23 er igang

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 28. Aug 2022

Da er vi igang med kamper!

Vi har da kommet igang med kamper for sesongen, og det ble tradisjonen tro cup som ble de første offisielle kampene. J15 tjuvstartet allerede fredag kveld med kamp i Hummelcup, det ble påfulgt av 2 nye kamper lørdag. Alt i nabolaget i Bjørnholthallen. Høyt nivå i klassen medførte 3 strake nederlag, men med kun en ukes tid med trening henges det ikke med hoder av den grunn. Utifra resultatene var det progresjon gjennom turneringen, og det blir spennende å følge med jentene i seriespillet i høst.

Helgens andre cupdeltager var G9 (denne gangen med rent guttelag) som skulle delta på Smaalenene Cup, første gang på kortbane. Rett etter ankomst ble laget bedt om å stille til kamp for å hjelpe arrangøren. Så da gjorde man det, ikke den ideelle oppladningen men hyggelig å få flyt i programmet. Det ble en fin formiddag med 4 kamper og sammensveising av spillere og foreldregruppe på Knapstad. Var håp om å møte litt "nye" lag, men ble litt kjente motstandere også denne gangen. En kompakt og fin turnering ble kronet med medaljer til spillerne.

Sist, men ikke minst, er også håndballskolen igang igjen. Under veiledning av UngTrenerne Tomas , Wiktoria og Yasmin blir det mye lek og moro med ball på lørdagene fremover. Plass til mange flere 1. og 2. klassinger fremover .


Vi ønsker lykke til med seriespillet som står for døren

Styret - HåndballgruppaOld girls-håndballen starter opp igjen...

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 22. Aug 2022

Tirsdag 11. okober fra kl. 20.30 - 22.00  drar vi i gang håndballtrening for old girl eller all girls, i Holmliahallen.


Dette er et uformelt lavterskeltibud til kvinner i alle aldre som vil ha en treningsøkt med håndball og hyggelig fellesskap.Vi holder på en times tid der opplegget som regel er: oppvarming, spill og avslutning med enkel styrketreningen. Noen av oss har spilt håndball tidligere, mens andre er nye. Alle er velkommen! I løpet av høsten kan vi bli enige om en form på treningen som passer for den gruppa vi nå blir.


For at det skal bli gøy er vi avhengig av at vi blir minst åtte, ti stykker på hver trening. Det aller beste er om vi er nærmere 20. Håper derfor å se deg i hallen på onsdag! Det er bare å møte opp med hallsko/joggesko og treningstøy.Ekstraøkter med PK og Dag

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 21. Aug 2022

Det å holde seg unna det man virkelig liker er vanskelig, så når PK kom til oss og fortalte han gjerne ville bidra med litt av sin kompetanse. Så var vi raske til å si "JA TAKK" til det, og mens samtalen utviklet seg fant vi ut at det kanskje er greit å være to. Så undertegnende blir jaggu med på opplegget også, og ikke se bort fra at både trenere og UngTrenerne våre kan dukke opp i vikarroller også.

Det vil bli en hyppighet med cirka en månedlig økt, primært i lillehallen på utvalgte onsdager fra 19:00 og utover. Tilbudet vil gjelde for alle lagene våre (med unntak av håndballskolen) og invitasjonene vil primært gjøres i vår nye spondgruppe "Arrangementer i Holmlia håndball" - meld deg inn i gruppa HER

Endelig form og innhold er ikke helt 100% spikret, men det vil selvsagt bli lagt fokus på målvaktsøvelser, som også utespillere har godt av å prøve seg på.  Vi ser for oss at lek med ball, på kryss av lag og alder vil være med på å skape samhold og bygge klubbfølelse i Holmlia håndball. 


Gleder oss til spennende, utfordrende og gøyale ekstraøkter

Sportslig hilsen

Dag

Velkommen Atle

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 11. Aug 2022

Vi har vært heldige og knyttet til oss Atle Næss som trener for vårt J15 lag,.Atle har en lang merittliste som trener og dommer, og innehar håndballens trener2-kurs . At valget falt på Holmlia  for sitt nye treneroppdrag for sesongen 2022/2023, er vi selvfølgelig både glade for og stolte av. Han beskrives som en ekte ildsjel som brenner for håndballen, noe som gjør at vi tror han vil passe godt inn hos oss. Han vil sammen med assistentene Inga og Constanza utgjøre trenerteamet for vårt eldste lag neste sesong.

Jentene kickstarter sesongen med HummelCup på Nordstrand, og det blir såvidt tid til et par treninger før jentene må i kampmodus. Det blir spennende å følge laget gjennom en ny sesong. 

Et stort Holmlia-velkommen til Atle