God jul a

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 24. Des 2023

Siste kamper og ballkast ble gjort i hallen i forrige uke, og nå venter noen velfortjente dager med håndballfri, sesongen har bydd på mange fine opplevelser og hyggelige resultater.  Medlemsmassen er passe stabil, men det er spesielt hyggelig å se at håndballskolen har vokst jevnt og trutt utover høsten, og flere får sin kampdebut medio januar. Vi ønsker holde fokus på rekruttering og ikke minst håper vi at flere oppdager all-girsl en gruppe for og med jenter i 2024. BLI MED

Vi i styret benytter anledningen til å rette stor takk til alle som står på og gjør driften av gruppa mulig, trenere, UngTrener-temet, lagledere og andre ressurspersoner rundt lagene fortjener et stor hurra for jobben som legges ned hver uke . I tillegg stiller foresatte opp med bilkjøring, kiosk- og hallvakt på samme måte, det er ikke til å stikke under en stol at denne frivillige innsatsen er helt nødvendig for gruppas eksistens. Spesielt hyggelig er det å se at det fremdeles er en dugnadsånd og at vi klarer få gjennomført våre arrangement på en god måte.


Nå skal alle få ro og feire høytiden med familie og venner, brått skriver vi 2024 og allerede 7 januar trår vi til med nye kamper i hallen.

God jul a folkens - uten dere ingen håandballgruppe

Styret Holmlia Håndball

Håndballens juleavslutning 2023 - 12 desember

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 9. Nov 2023

Håndballstyret ønsker velkommen til juleavslutning

Sett av tirsdag 12 desember fra 18:00-20:00 kaller vi inn spillere, trenere, lagledere, foreldrekontakter og foresatte til feiring av den morsomme og begivenhetsrik høstdelen av sesongen 2023/24. Mest av alt skal vi møtes til en hyggelig kveld og treffe alle de andre viktige medlemmene av gjengen vår, uten alle dere ville ikke gruppa vært mulig å drifte. 

Vi koser oss sammen med pizza, kaffe, saft og vafler, gjør litt håndballrelaterte aktiviteter under veiledning av vårt UngTrener-team. 


 Vi håper å se mange av dere i Holmlias håndballfamilie til en  uformell og hyggelig kveld i hallen sammen

Hilsen håndballstyret!
Er du damen vi leter etter?

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 9. Nov 2023

Er du en dame som kan tenke seg å finne frem sportsånden sin igjen? Er du kanskje en mamma som har barn i idrett? Eller er du en dame som kan tenke seg å få noen lagsvenninner i ulike aldre? Eller er du en dame som kan tenke seg en ny utfordring og få løpe litt med ball?

Uansett hva slags dame du enn skulle være, så håper vi at du er en dame som vil være med på å opprette en nytt damelag i håndball på Holmlia Sportsklubb!

Vi ønsker både gamle og nye medlemmer til å trene med oss på tirsdager fra kl 21 i Holmliahallen! Første trening er 14. november! Vi er åpne for både tidligere spillere, noen med litt peiling på håndball og andre som er helt nybegynnere. Eneste kravet er at du har fylt 16 år!👵🏼 Kontakt gjerne håndballstyremedlem, Katrina Lu, på tlf. 452 25 947.

Hjertelig velkommen på håndballbanen! 🤾🏻‍♀️
Oppstart for all-girls - fredag 13.oktober

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 3. Okt 2023

Fredag 13. oktober blir det oppstart....

All-girls er et tilbud for jenter som vil teste ut håndball, og selvfølgelig for de jentene som idag er med på lag i gruppen fra før.  Vi satser på å bygge opp et jentemiljø i gruppa fremover, og  tipper på godt oppmøte fra første stund.  Fokus vil være på lek med ball, og kanskje vi forsøker gå igjennom de ulike teknikkmerkene i løpet av høsten. Om vi får med oss nok jenter i de ulike årskullene, forsøker vi få til å melde på til kampaktivitet etter jul eller en lokal treningskamp eller to.

Vi starter opp med en trening i uken, som vil bli fredager i lillehallen fra 17-18. Vi er heldige og har fått med oss flere av UngTrenerene til å ta seg av øktene de er klare for å ta i mot nye og "etablerte" spillere på fredagene utover høsten. Det blir et spennende og morsomt prosjekt å jobbe med forteller de, samtidig oppfordrer de deltagerne til å ta med seg en venn å komme teste håndball

Målgruppen er  primært jenter fra 1. - 7. trinn, men eldre jenter er selvsagt velkommen for å gjøre seg kjent med håndball på all-girls-øktene våre.


VI ØNSKER VEL MØTT

Sesongen 23/24 er kastet igang

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 17. Sep 2023

Håndballgruppa har allerede kommet i gang med sesongen 2023/24, både J13 og G11-gul har unnagjort to kamper til nå. Begge lagene spiller denne sesongen på nivå 3 i sine respektive serier. Jentene startet opp med et tap i sin første kamp, og med en fin fin uavgjort i sin andre. Guttene derimot startet med en flott seier i sin første kamp, og gikk på et knepent tap nå i andre serierunde. Det skal være gøyalt og være med, og mange av spillerne har fått masse spilletid  i løpet av de først serierundene

Det var også knyttet spenning til seniorhåndballens gjeninntreden på Holmlia, og tiltross for en liten stall til første kampen i 4.divisjon gikk det veien for herrene. En solid seier på bortebane over Lillestrøm TH3 ble det i combacket. Neste søndag blir det oppgjør for de i Holmliahallen

Snart er det også oppstart med kamper for de yngre lagene, både G9 og G11-blå starter sitt seriespill søndag 24/9, vi gleder oss :)

Kom i hallen og støtt våre lag den 24.september! 
HOLMLIA INNEBANDY OG HÅNDBALL INVITERER TIL HØSTFERIECAMP I UKE 40

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 5. Sep 2023

HOLMLIA INNEBANDY OG HÅNDBALL INVITERER TIL HØSTFERIECAMP I UKE 40 

 

For barn i 1. – 7. klasse

 

NÅR:  mandag, tirsdag og onsdag  kl. 09:00 - 15:00

 

HVOR: Holmliahallen, oppmøte ved kiosken - Nordåsveien 3, 1251 OSLO

 

UTSTYR

Innesko

Treningstøy

Matpakke og drikkeflaske

 

AKTIVITETER

Innebandy og Håndball

Lek og moro

 

 SCAN QR-KODE FOR PÅMELDING

 

Velkommen til ny sesong 2023/24

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 22. Aug 2023

Så er de fleste ferdige med sommerferien, og hverdagens rutiner og aktiviteter begynner falle på plass. Et par av lagene har tjuvstartet litt med trening, men denne uken vil alle lagene ha gjennomført første treninger i hallen. Du finner treningstidene i navigasjonsmenyen.  

Sesongen blir med følgende tilbud i håndballgruppa

  • Håndballskole
  • Gutter og jenter 8 og 9
  • Gutter 10 ( 2 lag )
  • Gutter 11 ( 2 lag)
  • Jenter 13
  • Herrer senior

Det blir spennende å følge med alle lagene fremover, last ned appen min håndball så du kan følge for oppdatering på kamptider med mer. Vi skal heie lagene våre frem i cup og serie, på hjemme- og bortebane.  Det blir fint å komme igang igjen

Her er noen viktige datoer fremover for oss i håndballen:

  • 3 september - Åpen dag Holmlia Sportsklubb ( program kommer)
  • 18 september Kick-off håndballgruppa
  • 26 september - Lagfotografering

Sportslig hilsen alle oss i håndballstyret

Christina - Katrina - Andreas - Karianne - Margrete - Dag

Sommercamp uke 27

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 8. Jun 2023

Du finner mer informasjon og påmeldingslink på hjemmesiden til sportsklubben, klikk HER
Takk for en flott sesong 2022/2023

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 4. Jun 2023

Så var siste ball kastet for sesongen for barn og unge i håndballgruppa, det sportslige ble avsluttet med beachdag for G10 på Kløfta nå første helgen i juni. Vi kan se tilbake på en begivenhetsrik sesong for alle lagene våre. Som alltid er det både oppturer og noen tilbakeslag. Vi har taklet begge deler med stil, og vi vil gjerne få takke alle ressurspersoner rundt lagene. Uten dere ville ikke gruppa eksistert, tusen tusen takk for all tid og innsats dere legger ned i hallen, i kjøreoppdrag og på cup.

Vi fikk feiret oss selv litt i uken som gikk, en vellykket sesongavslutning i hallen med masse deltagelse fra både spillere og foresatte. Det ble tid til litt internkamper og ikke minst kos med pizza og ting fra kiosken. Arrangementet gav mersmak så håper å gjøre dette til en årlig seanse for oss i håndballen, det er hyggelig å møtes på tvers av lagene og bli bedre kjent både i spiller- og foresattegruppene.

Vi tar med oss de fine opplevelsene gjennom året i håpet om at dere alle er med igjen også neste sesong. Husk på at ditt barn gjerne kan ta med seg en venn på trening - vi har plass til mange fler i Holmlias håndballfamilie.

Med ønske om en riktig god sommer, og på gjensyn i 2023/24-sesongen

Gruppestyret Holmlia håndball

Sesongavsluttning juni2023

 
Beachhåndball 2023 snart i gang!

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 29. Apr 2023

Selv om gradestokken ikke helt viser at det er vår, så er det iallefall et godt vårtegn at beachhånball snart skal kastes igang, og denne sesongen har vi to lag med på moroa. For morsomt er det å boltre seg med i lek med ball i sanda. Triks, show og hurtighet er passende beskrivelse for å skaffe seg flere poeng enn motstanderen gjennom kampen

Det finnes en kjapp introduksjon til hvordan det spilles her


Det blir egen beachdag for Gutter 10 som stiller med 2 lag på Kløfta 3.juni, og våre J14 skal ut i beachserien både 22. og 31. mai på Kjelsås


Vi ønsker et stort lykke til i sandkassa 


Årlig møte 2023

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 30. Jan 2023

Velkommen til håndballgruppas årlige møte for 2023

Sted : Klubbhuset  27. februar klokken 19:00

Eventuelle saker til årlig møte må sendes styret på epost: holmlia@ronhandball.no innen 20.februar

Agenda

1. Godkjenne de stemmeberettigede
2. Godkjenne innkallingen og sakslisten
3. Velge møteleder, sekretær samt 2 representanter til å underskrive protokollen
4. Behandle håndballgruppas årsmelding
5. Behandle håndballgruppas regnskap (før oversendelse til HSK hovedstyre for beslutning)
6. Behandle innkomne forslag og saker
7. Fastsette neste sesongs treningsavgift
8. Fastsette styrehonorar for styret 2023/2024
8. Vedta håndballgruppas budsjett for 2023
9. Foreta følgende valg:
a) Innstille leder (2 år) (før oversendelse til HSK hovedstyre for valg)
b) Styremedlemmer
 c) Valgkomité med minimum 2 medlemmer for neste årlige møte.
Gøy med håndballturnering for de minste

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 15. Jan 2023

Lørdag spilte fire gutter fra håndballskolen aller første minihåndballturnering. Det var stor stas å spille mot andre lag, møte maskoten Kjell og å få medalje etter kampene. 

Turneringen heter Loppetassen og kampene ble spilt i Kjelsåshallen, der lag fra hele Oslo var representert. 

I minihåndball så telles det ikke mål, men guttene spilte fire gode kamper der de fikk praktisert det de har trent på. De fikk vist at de er helt på nivå med barn som spiller håndball i andre bydeler i Oslo.

Guttene trener sammen på håndballskolen i Holmlia sportsklubb. Håndballskolen er for første- og andreklassinger, og de trener i den lille hallen i Holmliahallen hver lørdag kl. 11. Tilbudet er for både gutter og jenter, og flere spillere er hjertelige velkommen!

På treningen er det en god del lek, men det trenes også på grunnleggende håndballteknikk som pasninger, stussing og skyting. Trenerne for håndballskolen er fra ungtrenerprosjektet i Holmlia sportsklubb.

Foto: Minihåndballguttene sammen med trener Tomas Shaw Bjerkestrand.