Sesongavslutning 2023/2024 - 11. juni i Storehallen

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 17. Apr 2024

Håndballstyret ønsker velkommen til sesongavslutning


Tirsdag 11 juni fra 18:00-20:00 kaller vi inn spillere, trenere, lagledere, foreldrekontakter og foresatte til sesongavslutning. Mest av alt skal vi møtes til en hyggelig kveld, og treffe alle de andre viktige medlemmene av gjengen vår, uten alle dere ville ikke gruppa vært mulig å drifte. 

Det blir litt håndballrelaterte aktiviteter (mer informasjon kommer) og sikkert pizzabiter før vi ønsker god sommer. Vi håper å se mange av dere til en  uformell og hyggelig kveld i hallenVel møtt!

Styret håndballgruppa
Årlig møte 2024

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 19. Jan 2024

Velkommen til håndballgruppas årlige møte for 2024

Sted : Klubbhuset mandag  26. februar 2024 klokken 19:00

Eventuelle saker til årlig møte må sendes styret på epost: holmlia@ronhandball.no innen 12.februar

Agenda

1. Godkjenne de stemmeberettigede
2. Godkjenne innkallingen og sakslisten
3. Velge møteleder, sekretær samt 2 representanter til å underskrive protokollen
4. Behandle håndballgruppas årsmelding
5. Behandle håndballgruppas regnskap (før oversendelse til HSK hovedstyre for beslutning)
6. Behandle innkomne forslag og saker
7. Fastsette neste sesongs treningsavgift
8. Fastsette styrehonorar for styret 2024/2025
8. Vedta håndballgruppas budsjett for 2024
9. Foreta følgende valg:
a) Styremedlemmer
b) Valgkomité med minimum 2 medlemmer for neste årlige møte.
Håndballens juleavslutning 2023 - 12 desember

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 9. Nov 2023

Håndballstyret ønsker velkommen til juleavslutning

Sett av tirsdag 12 desember fra 18:00-20:00 kaller vi inn spillere, trenere, lagledere, foreldrekontakter og foresatte til feiring av den morsomme og begivenhetsrik høstdelen av sesongen 2023/24. Mest av alt skal vi møtes til en hyggelig kveld og treffe alle de andre viktige medlemmene av gjengen vår, uten alle dere ville ikke gruppa vært mulig å drifte. 

Vi koser oss sammen med pizza, kaffe, saft og vafler, gjør litt håndballrelaterte aktiviteter under veiledning av vårt UngTrener-team. 


 Vi håper å se mange av dere i Holmlias håndballfamilie til en  uformell og hyggelig kveld i hallen sammen

Hilsen håndballstyret!
Er du damen vi leter etter?

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 9. Nov 2023

Er du en dame som kan tenke seg å finne frem sportsånden sin igjen? Er du kanskje en mamma som har barn i idrett? Eller er du en dame som kan tenke seg å få noen lagsvenninner i ulike aldre? Eller er du en dame som kan tenke seg en ny utfordring og få løpe litt med ball?

Uansett hva slags dame du enn skulle være, så håper vi at du er en dame som vil være med på å opprette en nytt damelag i håndball på Holmlia Sportsklubb!

Vi ønsker både gamle og nye medlemmer til å trene med oss på tirsdager fra kl 21 i Holmliahallen! Første trening er 14. november! Vi er åpne for både tidligere spillere, noen med litt peiling på håndball og andre som er helt nybegynnere. Eneste kravet er at du har fylt 16 år!👵🏼 Kontakt gjerne håndballstyremedlem, Katrina Lu, på tlf. 452 25 947.

Hjertelig velkommen på håndballbanen! 🤾🏻‍♀️
Oppstart for all-girls - fredag 13.oktober

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 3. Okt 2023

Fredag 13. oktober blir det oppstart....

All-girls er et tilbud for jenter som vil teste ut håndball, og selvfølgelig for de jentene som idag er med på lag i gruppen fra før.  Vi satser på å bygge opp et jentemiljø i gruppa fremover, og  tipper på godt oppmøte fra første stund.  Fokus vil være på lek med ball, og kanskje vi forsøker gå igjennom de ulike teknikkmerkene i løpet av høsten. Om vi får med oss nok jenter i de ulike årskullene, forsøker vi få til å melde på til kampaktivitet etter jul eller en lokal treningskamp eller to.

Vi starter opp med en trening i uken, som vil bli fredager i lillehallen fra 17-18. Vi er heldige og har fått med oss flere av UngTrenerene til å ta seg av øktene de er klare for å ta i mot nye og "etablerte" spillere på fredagene utover høsten. Det blir et spennende og morsomt prosjekt å jobbe med forteller de, samtidig oppfordrer de deltagerne til å ta med seg en venn å komme teste håndball

Målgruppen er  primært jenter fra 1. - 7. trinn, men eldre jenter er selvsagt velkommen for å gjøre seg kjent med håndball på all-girls-øktene våre.


VI ØNSKER VEL MØTT