Takk for det gamle og godt nyttår

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 31. Des 2022

Hei alle håndballvenner

Post-pandemiåret 2022 ble vel ikke helt som forventet, men vi kan gå inn mot et nytt år med gode forhåpninger på både det sportslige og sosiale plan. Vil få takke alle trenere, lagledere, publikum og alle andre ivrige ressurspersoner for nok en formidabel innsats for gruppa vår. Uten denne frivillige innsatsen hadde alt blitt særdeles vanskelig - TUSEN TUSEN TAKK.

Vi går inn i 2023 med litt positive følelser, gruppa har anskaffet nye drakter til lagene nå som hovedsponsor er byttet ut. De er ankommet klubben, og vi har et håp om å

 få delt draktsett ut i løpet av uke 1 til de respektive lagene. Det er to lag meldt på i flyball i februar, det blir en spennende fartsfylt og morsom opplevelse for G12 og J15, kanskje det gir mersmak til å teste beachhåndball til våren. Det gror godt i mellomsjiktet i gruppa, spesielt på guttesiden, men vi må også se at det er svak rekruttering blandt de aller yngste. Her håper vi å få gjort litt fremstøt med ta-med-en-venn på trening over på nyåret, spennende er det iallefall at vi stiller laf i Loppetassen i midten av januar med håndballskolens deltakere - HEIA HOLMLIA

Et lite skår i gleden er det jo at hallen nå både før jul og rett etter nyttår (5/1-9/1) er stengt grunnet vedlikehold, men forhåpentligvis vil da alt være i orden for resten av vårsesongen, fingra kryssa og alt det der.....


På vegne av styret i håndballgruppa ønskes et riktig godt nyttår!

Dag


Treningsavgift for sesongen 2022/23 kommer snart...

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 5. Okt 2022

Alle aktive medlemmer i håndballklubben skal betale treningsavgift for sesongen, årlig møte i gruppa fastsetter treningsavgiften som er differensiert på alder, slik er oppsettet for inneværende sesong:


Husk også medlemskap i klubben :)  det fikser du her


Treningsavgift inneværende sesong:

LagTreningsavgift
Håndballskolen
500,- kroner
J/G 8/9750,- kroner
J/G 10/11/121200,- kroner
J/G 13/14/15/16 og Junior1700,- kroner
Trimgruppe (old girls)sum kommer 

Nettvett – hva er greit og ikke?

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 4. Sep 2022

Norges Håndballforbund Region Øst informerer

I dag tar vi bilder og videoer oftere enn før, men det er mye vi må tenke over før vi tar opp kameraet. Det er alltid viktig å ha respekt for andre menneskers rett til personvern. Noe som er greit for en er ikke alltid greit for en annen. Andre kan ha særlige grunner for at de ikke ønsker å bli tatt bilde eller video av – for eksempel at de bor på hemmelig adresse.

Noen synes kanskje ikke det er greit at morsomme klipp blir delt, selv om andre synes det. Husk derfor alltid å spørre om lov før bildet/videoen tas og før det deles. Andre ting som er lurt å tenke over er at uønsket publisering og deling kan føre til erstatningsansvar og straffeansvar i henhold til personopplysningsloven og åndsverkloven. I tillegg er hovedregelen at det alltid skal innhentes samtykke fra de som kan identifiseres på bildene/videoene.

Hva da med muligheten til å filme enkeltklipp – enten til sin personlige minnebok, til lagets analyseformål, eller til deling av stoff fra lagets kontoer? Det enkle svaret på det er at anbefalingen om å innhente samtykke fra de som fotograferes/filmes gjelder selv om du ikke planlegger å dele innholdet i sosiale medier.

For oss i Norges Håndballforbund er det viktig at idretten tilhører alle og at alle føler seg inkludert. Derfor har vi laget en oversikt som det er lurt å ha i bakhodet før man deler innhold i diverse digitale kanaler. For når det først er delt, så er det offentlig uavhengig om det er publisert på en lukket gruppe eller ikke.

 1. En tommelfingerregel kan være at man tenker igjennom: Ville jeg selv syntes det var greit at bildet/videoen blir delt?
 2. Ikke ta bilder/video av folk som ikke vet om det, som ikke vil at du skal publisere, eller som kan synes bildet/videoen(e) er flaut. Husk å innhente samtykke før fotografering/filming, uansett om du tenker å publisere innholdet eller ikke.
 3. Ikke glem at det du publiserer på nettet, er synlig for alle, og at det ikke forsvinner fra det digitale universet. Det er veldig lett å ta et skjermbilde eller skjermvideo. 
 4. Vær bevisst på hvilke situasjoner det tas bilder eller video i. Ta aldri bilde/video av nakne personer eller lettkledde barn, og publiser ikke bilder av kroppsdeler som normalt er tildekket med minimum svømmeklær.
 5. Dersom et samtykke trekkes tilbake, må publiserte bilder og videoer slettes der de er lagret og delt.

Hvis det ønskes å kringkaste breddehåndballkamper, gjelder egne regler. MyGame eier rettigheten til streaming/opptak av alle breddekamper som sorterer under Norges Håndballforbunds serier og turneringer. Les mer om MyGame-avtalen her!

Under finner du flere nyttige linker om nettvett for klubber, foresatte og spillere:

Nye regler for strømming av breddehåndball

Last ned samtykkeerklæring for publisering av bilder og film

Idrettsforbundets retningslinjer for publisering av bilder og film av barn

Lyst til å spille håndball?

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 28. Aug 2022

Hva med å starte en eventyrlig reise?

Håndballgruppa søker nye medlemmer

Så om du har en håpefull i huset som er nysgjerrig på håndball, en som vil prøve seg igjen? Eller om du akkurat er innflyttet og leter etter en aktivitet. Uansett årsak så vil vi gjerne ønske deg velkommen til å teste ut håndball hos oss i Holmliahallen

For selv om vi kanskje ikke helt greier å lage eventyr, så kan vi iallefall skape en morsom reise med ball i hendene. Med flere trenere fra klubbens eget UngTrener-prosjekt, og dedikerte ressurspersoner rundt lagene gleder vi oss til å fylle opp hallen med nye ivrige ballkastere fra nærområdet.

Håndballgruppa stiller med baller til trening, men ta med egen vannflaske og innesko. Under finner du kontaktdata og treningstider til følgende aktive lag hos oss. De ser frem til å høre fra akkurat DEG:


Håndballskolen   Gutter/jenter 8/9   Gutter 10   Jenter 11   Jenter 12   Gutter 12   Jenter 15   Old-girls


Vi ses i hallen 

Holmlia Sportsklubb - Håndball

Sesongen 2022/23 er igang

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 28. Aug 2022

Da er vi igang med kamper!

Vi har da kommet igang med kamper for sesongen, og det ble tradisjonen tro cup som ble de første offisielle kampene. J15 tjuvstartet allerede fredag kveld med kamp i Hummelcup, det ble påfulgt av 2 nye kamper lørdag. Alt i nabolaget i Bjørnholthallen. Høyt nivå i klassen medførte 3 strake nederlag, men med kun en ukes tid med trening henges det ikke med hoder av den grunn. Utifra resultatene var det progresjon gjennom turneringen, og det blir spennende å følge med jentene i seriespillet i høst.

Helgens andre cupdeltager var G9 (denne gangen med rent guttelag) som skulle delta på Smaalenene Cup, første gang på kortbane. Rett etter ankomst ble laget bedt om å stille til kamp for å hjelpe arrangøren. Så da gjorde man det, ikke den ideelle oppladningen men hyggelig å få flyt i programmet. Det ble en fin formiddag med 4 kamper og sammensveising av spillere og foreldregruppe på Knapstad. Var håp om å møte litt "nye" lag, men ble litt kjente motstandere også denne gangen. En kompakt og fin turnering ble kronet med medaljer til spillerne.

Sist, men ikke minst, er også håndballskolen igang igjen. Under veiledning av UngTrenerne Tomas , Wiktoria og Yasmin blir det mye lek og moro med ball på lørdagene fremover. Plass til mange flere 1. og 2. klassinger fremover .


Vi ønsker lykke til med seriespillet som står for døren

Styret - Håndballgruppa
Old girls-håndballen starter opp igjen...

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 22. Aug 2022

Tirsdag 11. okober fra kl. 20.30 - 22.00  drar vi i gang håndballtrening for old girl eller all girls, i Holmliahallen.


Dette er et uformelt lavterskeltibud til kvinner i alle aldre som vil ha en treningsøkt med håndball og hyggelig fellesskap.Vi holder på en times tid der opplegget som regel er: oppvarming, spill og avslutning med enkel styrketreningen. Noen av oss har spilt håndball tidligere, mens andre er nye. Alle er velkommen! I løpet av høsten kan vi bli enige om en form på treningen som passer for den gruppa vi nå blir.


For at det skal bli gøy er vi avhengig av at vi blir minst åtte, ti stykker på hver trening. Det aller beste er om vi er nærmere 20. Håper derfor å se deg i hallen på onsdag! Det er bare å møte opp med hallsko/joggesko og treningstøy.
Ekstraøkter med PK og Dag

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 21. Aug 2022

Det å holde seg unna det man virkelig liker er vanskelig, så når PK kom til oss og fortalte han gjerne ville bidra med litt av sin kompetanse. Så var vi raske til å si "JA TAKK" til det, og mens samtalen utviklet seg fant vi ut at det kanskje er greit å være to. Så undertegnende blir jaggu med på opplegget også, og ikke se bort fra at både trenere og UngTrenerne våre kan dukke opp i vikarroller også.

Det vil bli en hyppighet med cirka en månedlig økt, primært i lillehallen på utvalgte onsdager fra 19:00 og utover. Tilbudet vil gjelde for alle lagene våre (med unntak av håndballskolen) og invitasjonene vil primært gjøres i vår nye spondgruppe "Arrangementer i Holmlia håndball" - meld deg inn i gruppa HER

Endelig form og innhold er ikke helt 100% spikret, men det vil selvsagt bli lagt fokus på målvaktsøvelser, som også utespillere har godt av å prøve seg på.  Vi ser for oss at lek med ball, på kryss av lag og alder vil være med på å skape samhold og bygge klubbfølelse i Holmlia håndball. 


Gleder oss til spennende, utfordrende og gøyale ekstraøkter

Sportslig hilsen

Dag


Velkommen Atle

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 11. Aug 2022

Vi har vært heldige og knyttet til oss Atle Næss som trener for vårt J15 lag,.Atle har en lang merittliste som trener og dommer, og innehar håndballens trener2-kurs . At valget falt på Holmlia  for sitt nye treneroppdrag for sesongen 2022/2023, er vi selvfølgelig både glade for og stolte av. Han beskrives som en ekte ildsjel som brenner for håndballen, noe som gjør at vi tror han vil passe godt inn hos oss. Han vil sammen med assistentene Inga og Constanza utgjøre trenerteamet for vårt eldste lag neste sesong.

Jentene kickstarter sesongen med HummelCup på Nordstrand, og det blir såvidt tid til et par treninger før jentene må i kampmodus. Det blir spennende å følge laget gjennom en ny sesong. 

Et stort Holmlia-velkommen til Atle

GRATIS Sommeraktivitet - UKE 33

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 3. Jul 2022

Vi gjentar sukessen fra ifjor, og inviterer til gratis sommeraktivitet med håndball i fokus

 • STED : Holmliahallen - oppmøte på sentersiden                                                                                     
 • ALDER: For barn 6-13 år
 • NÅR : Uke 33, 15.August - 19.august kl 09:00 - 14:00 
 • UTSTYR :  Innesko, treningstøy, Matpakke og drikkeflaske
 • AKTIVITETER : Håndball, ballspill og uteaktiviteter


Påmeldingslink


Har du spørsmål eller lurer på noe? Ta kontakt med Katrina (mob: 452 25 947 - epost: tt.katrinalu(at)gmail.com
Gøy med beachhåndball, også i øsende regn

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 12. Jun 2022

Det var kanskje ikke helt strandvær da Holmlia G2005/2006 spilte  Lillestrøm beachcup i helga. I øsende regn ble det tap med ett surt poeng for Frogner i kvartfinalen. Men det hadde ikke så mye å si så lenge gutta hadde det gøy.


Beachhåndball er en sport der man spiller håndball på en mindre bane i sand.

På veien til kvartfinalen fikk vi se både piruetter og flygere som i beachhåndball gir to poeng. Litt av poenget med beachhåndball er at det skal være akrobatisk og gøy. Imponerende innsats av gutta, som ikke hadde fått trent noe særlig på dette i forkant.

Foto Stine C. Bjerkestrand og Arnstein Andreassen
Kickoff sesongen 2022/2023 for trenere, lagledere og foreldre

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 2. Jun 2022


Mandag 5. september kl. 19 - 21 blir det kickoff på Klubbhuset for håndballsesongen 2022/2023.

På agendaen står blant annet:

 • Mål og verdier i Holmlia sportsklubb og håndballgruppa 
 • Presentasjon av styret
 • Presentasjon av lag, trenere og treningstider
 • Ungtrenerprosjektet
 • Dommerstatus
 • Arrangementer og dugnad
 • Rekruttering

Vel møtt!

Årets unge ildsjel - Nour Noureddine

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 2. Jun 2022

Ikke med så rent lite stolthet fikk vi beskjed at Region Øst hadde kåret vår egen Nour til årets unge ildsjel, og 1.juni var det duket for høytidlig utdeling i regi av regionen på Edderkoppen i sentrum.

Festmiddagen ble avbrutt av prisutdelinger, og først ute var prisen til Nour. Hele nominasjonsteksten ble lest opp, i tillegg til det å være både spiller, dommer og trener var det engasjementet i styreverv som ble utslagsgivende for tildelingen. I tillegg til et synlig bevis for prisen i form av diplom, ble det også delt ut en pengepris til videre arbeid for ungdommer i håndballgruppa her på Holmlia.  De kommer selvfølgelig til god nytte, og planleggingen med hva man kunne gjøre startet på toget hjem.

Dere har sikkert fått med seg at det er skrevet om saken både på regionens hjemmeside og i Nordstrands Blad

Vi er så stolte av deg Nour 


MEDLEMSKONTINGENTEN FOR 2023 ER SENDT UT

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 23. Mai 2022

Alle aktive i Holmlia Sportsklubb skal betale medlemskontingent til klubben.

Medlemskontingenten fastsettes av klubbens årsmøte og er for 2023:

 • kr 200 for aktive medlemmer
 • kr 100 for støttemedlemmer
 • kr 500 for familiemedlemskap (inntil 5 medlemmer, kr 100 pr medlem ut over 5)

Medlemskontingent sendes normalt ut i løpet av første kvartal til alle som er registrert som medlemmer i klubben. Deretter sendes kravet ut fortløpende til nyinnmeldte. Nye medlemmer som starter etter 1. august, betaler kr 100 for medlemskap det første året. Klubbens kasserer kan kontaktes på epost kasserer@holmliasport.no ved spørsmål knyttet til medlemskontingent.

Antall betalende medlemmer er grunnlaget for tildeling av kommunale tilskudd. Betalt medlemskontingent er derfor viktig for klubben.

Kravet sendes ut pr epost og betales via Min Idrett (sjekk handlevogn) - i MinIdrett kan også medlemsinformasjon kan vedlikeholdes. 

Årlig møte i håndballgruppa mandag 7. mars kl. 19

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 31. Jan 2022

Velkommen til årlig møte i håndballgruppa 7. mars kl. 19 - 20.30 på Teams (lenke til møtet kommer).

Agenda

1. Godkjenne de stemmeberettigede
2. Godkjenne innkallingen og sakslisten
3. Velge møteleder, sekretær samt 2 representanter til å underskrive protokollen
4. Behandle håndballgruppas årsmelding (lenke)
5. Behandle håndballgruppas regnskap (før oversendelse til HSK hovedstyre for beslutning)
6. Behandle innkomne forslag og saker
7. Fastsette neste sesongs treningsavgift
8. Fastsette styrehonorar for styret 2022/2022
8. Vedta håndballgruppas budsjett for 2022
9. Foreta følgende valg:
a) Innstille leder (1 år) (før oversendelse til HSK hovedstyre for valg)
b) Styremedlemmer
 c) Valgkomité med minimum 2 medlemmer for neste årlige møte.
Inngang Lusetjernsiden åpnet

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 5. Jan 2022

Nytt år og nye dører åpnes....


Det er endelig mulig å benytte dørene fra Lusetjernsiden igjen, men i samme slengen har man stengt dørene fra sentersiden. En dør åpnes, mens andre lukkes


BENYTT INNGANGEN FRA LUSETJERNSIDEN FREMOVER