Takk for en flott sesong 2022/2023

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 4. Jun 2023

Så var siste ball kastet for sesongen for barn og unge i håndballgruppa, det sportslige ble avsluttet med beachdag for G10 på Kløfta nå første helgen i juni. Vi kan se tilbake på en begivenhetsrik sesong for alle lagene våre. Som alltid er det både oppturer og noen tilbakeslag. Vi har taklet begge deler med stil, og vi vil gjerne få takke alle ressurspersoner rundt lagene. Uten dere ville ikke gruppa eksistert, tusen tusen takk for all tid og innsats dere legger ned i hallen, i kjøreoppdrag og på cup.

Vi fikk feiret oss selv litt i uken som gikk, en vellykket sesongavslutning i hallen med masse deltagelse fra både spillere og foresatte. Det ble tid til litt internkamper og ikke minst kos med pizza og ting fra kiosken. Arrangementet gav mersmak så håper å gjøre dette til en årlig seanse for oss i håndballen, det er hyggelig å møtes på tvers av lagene og bli bedre kjent både i spiller- og foresattegruppene.

Vi tar med oss de fine opplevelsene gjennom året i håpet om at dere alle er med igjen også neste sesong. Husk på at ditt barn gjerne kan ta med seg en venn på trening - vi har plass til mange fler i Holmlias håndballfamilie.

Med ønske om en riktig god sommer, og på gjensyn i 2023/24-sesongen

Gruppestyret Holmlia håndball

Sesongavsluttning juni2023

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.