Oppstart for all-girls - fredag 13.oktober

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 3. Okt 2023

Fredag 13. oktober blir det oppstart....

All-girls er et tilbud for jenter som vil teste ut håndball, og selvfølgelig for de jentene som idag er med på lag i gruppen fra før.  Vi satser på å bygge opp et jentemiljø i gruppa fremover, og  tipper på godt oppmøte fra første stund.  Fokus vil være på lek med ball, og kanskje vi forsøker gå igjennom de ulike teknikkmerkene i løpet av høsten. Om vi får med oss nok jenter i de ulike årskullene, forsøker vi få til å melde på til kampaktivitet etter jul eller en lokal treningskamp eller to.

Vi starter opp med en trening i uken, som vil bli fredager i lillehallen fra 17-18. Vi er heldige og har fått med oss flere av UngTrenerene til å ta seg av øktene de er klare for å ta i mot nye og "etablerte" spillere på fredagene utover høsten. Det blir et spennende og morsomt prosjekt å jobbe med forteller de, samtidig oppfordrer de deltagerne til å ta med seg en venn å komme teste håndball

Målgruppen er  primært jenter fra 1. - 7. trinn, men eldre jenter er selvsagt velkommen for å gjøre seg kjent med håndball på all-girls-øktene våre.


VI ØNSKER VEL MØTTKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.