God jul a

Postet av Holmlia Sportsklubb Håndball den 24. Des 2023

Siste kamper og ballkast ble gjort i hallen i forrige uke, og nå venter noen velfortjente dager med håndballfri, sesongen har bydd på mange fine opplevelser og hyggelige resultater.  Medlemsmassen er passe stabil, men det er spesielt hyggelig å se at håndballskolen har vokst jevnt og trutt utover høsten, og flere får sin kampdebut medio januar. Vi ønsker holde fokus på rekruttering og ikke minst håper vi at flere oppdager all-girsl en gruppe for og med jenter i 2024. BLI MED

Vi i styret benytter anledningen til å rette stor takk til alle som står på og gjør driften av gruppa mulig, trenere, UngTrener-temet, lagledere og andre ressurspersoner rundt lagene fortjener et stor hurra for jobben som legges ned hver uke . I tillegg stiller foresatte opp med bilkjøring, kiosk- og hallvakt på samme måte, det er ikke til å stikke under en stol at denne frivillige innsatsen er helt nødvendig for gruppas eksistens. Spesielt hyggelig er det å se at det fremdeles er en dugnadsånd og at vi klarer få gjennomført våre arrangement på en god måte.


Nå skal alle få ro og feire høytiden med familie og venner, brått skriver vi 2024 og allerede 7 januar trår vi til med nye kamper i hallen.

God jul a folkens - uten dere ingen håandballgruppe

Styret Holmlia HåndballKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.